Prefabrik Ev

Wiki Article

İletişim formunda paylaştığım kişisel verilerime ilişkin Aydınlatma Metnini okudum. Paylaştığım kişisel verilerimin işlenmesine açıkça rıza gösteriyorum.

Satış sonrası üretim ve montaj aşamasında da firma desteği ve ilgisi prefabrik yapıların oluşturulma sürecinde oldukça önemlidir. Bu anlamda güvenilir, işinde uzman bir kadro ile çalışan firmamızla iletişime geçip yaptırmak istediğiniz prefabrik ev için hizmetlerimizle ilgili bilgi alabilirsiniz. Ayrıca sunulan hizmetler dışında yani evleriniz sizlere teslim edildikten sonra da bir challenge yaşadvertisementığınızda ya da prefabrik evlerinizi bir yerden başka bir yere taşımak istediğinizde bizlerden her zaman destek alabilirsiniz.

Karmod evlerin ana taşıyıcı sistemi paslanmaz, çürümez hafif çelik malzeme kullanımıyla hazırlanmaktadır. H şeklindeki bu taşıyıcılar duvar blokları arasına yerleştirilmiş olup tasarımda maksimum genişlikte konforlu mekanların ortaya çıkartılmasını kolaylaştırır. Bu nedenle tasarımcılar yapı modelini dahiyane fikirlerini ortaya koymalarını kolaylaştırdığı için çAlright severler.

50 tavan yüksekliği ve kendinden ahşap desenli bir yapı yapmaktayız. Tabi ki tüm kullanılan malzemelerde diğer firmalardan çAlright ayrıdır.

Ayrıca, bu evlerin enerji verimliliği ve çevre dostu yapısı da tercih sebepleri arasında yer almaktadır.

İskelet oluşturulduktan sonra tavan ve duvarlar yapılırken hangi malzemeler kullanılıyor? Ses ve ısı yalıtımı konusunda nelere dikkat etmemiz lazım. Çelik yapılarımızda yalıtım malzemesi olarak dış duvarlarda çift iç duvarlarda tek kat olacak şekilde taş yünü kullanılır.

Prefabrik evlerde yaşamaya başlayan kişilerin aslında ilk güzel yorumu şu oluyor sizin sayenizde çocuklarımızla 1 sene öncesinden ev sahibi olduk bize 1 sene kazandırdınız çünkü bir betonarme ev one sene sürmekte oluyor.

Pricing at this stage is a great insulation and building elements applied. prefabricated house price ranges are on prefabrik ev fiyatları our web site. On top of that, as being the sq. meter grows, the cost increases in direct proportion to it. All versions and pricing my prefab household also offered.

Tek katlı veya iki katlı modellerde tasarlanan prefabrik ev modeli konut sahibi olmayı kolaylaştırır.

Prefabrik evler ise daha çOkay fabrikada hazır olarak üretilen parçalardan lego şeklinde modüler olan sınırları olan ama hızlı ve fiyat anlamında uygun yapılardır.

Ev yapma sürecimiz, sizin satış ofisimize gelmeniz ile başlar. Sonrasında yaptırmaya karar verdiğiniz ev ile ilgili detayları öğrenmeniz ve sonrasında sözleşme yapmamız ile devam eder. Bundan sonraki aşamada dimension yaptıracağınız ev ile ilgili beton systemı verilir ve mimarlık ofisinden ruhsat dosyanızın çıkması beklenir.

Siz de uygun fiyata kaliteli bir prefabrik eve sahip olmak isterseniz, tesislerimizde kaliteli malzemeler kullanılarak ve standartlara uygun olarak üretilen prefabrik evinize en uygun fiyatlarla kavuşabilirsiniz.

Konutu yapacak olan firmadan bu konu ile ilgili sonradan problem yaşamamak için gerekirse çatı için yalıtım malzemesi kullanılması istenebilir.

Prefabrik ev alırken önce bizim youtube, instagram ve Fb sayfalarımızda bulunan müşteri yorumlarımızı evlerin detaylı videolarını izlemenizi müşterilerimizle instagram ’da yaptığımız prefabrik ev soru cevap canlı yayınlarını izlemenizi tavsiye ederiz sonrasında tüm bilgiyi edindikten sonra Kocaeli Gebze’de ki Türkiye’nin en büyük prefabrik ev fabrikamıza ziyaret etmeniz gerekmektedir.

Report this wiki page